Nyheder

Uttrup Coaching

Nyheder

Gratis netværksdag den 7. september

 

Der er altid brug for at reflektere, udvikle og lære noget om sin egen praksis som coach.


Med Spinderihallerne som en ny, neutral og nysgerrig ramme samler jeg en flok profesionelle coaches til leg og læring.

 

Med afsæt i andre netværksdage vil der helt sikkert blive leget videre med den kreative tilgang brugen af billeder, proceskort og landkort tilbyder.


Herudover vil vi give hinanden professionel, udviklende og lærerig feedback i en givende proces for at dygtiggøre os.

 

Der er altid plads til flere begejstrede, glade og energiske kvinder og mænd, der brænder for en høj faglighed.

I sammenhæng med netværksdagen vil der være rig mulighed for debattere ny viden og faglitteratur omkring den procesorienterede samtale.


Jeg vil selv tage en udpluk af min egen favoritlitteratur med til inspiration - både for mig selv og andre.


For mig gælder det om at have rigtig mange muligheder og redskaber at vælge imellem, så der altid er noget at plukke ned fra hylden - også selv om det skal støves lidt af.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Certificeret professionel coach fra Axept

Certificeret stresscoach fra Majken Matzau

MiniMBA ved Probana


Gitte Uttrup, Krogagervej 51, 7100 Vejle                                                                                                         Mail: gitte@uttrupcoaching.dk   Tlf: 2224 8940

Inspirationsdag den 29. oktober


Jeg vil rigtig gerne invitere til en dag i kommunikationens tegn, hvor vi kommer til at udfordre os selv og hinanden, så vi sammen bliver endnu dygtigere til den procesorienterede samtale, som kunne hedde coaching.


Efter mange år som alenepraktiserende, lige som de fleste af os er det, idet vi sjældent har nogen på sidelinjen, der giver feedback på vores kommunikation, er det blevet endnu mere vigtigt for mig at skabe de rammer, der gør feedback muligt.


Derfor vil en del af inspirationsdagen blive brugt til coachsessioner med efterfølgende feedback. Selv om man ikke bruger coaching i ren form i sit daglige arbejde, kan man sagtens have brug for at blive klogere på sin generelle kommunikation - blandt andet i familien eller på jobbet.


Samtidig vil jeg gerne bruge dagen på at bringe ny viden på banen, tale om fælles viden og i det hele taget mødes i en skøn dans omkring vores fælles faglighed.


Med afsæt i 'De tre principper' af Sydney Bank vil det være oplagt at kigge nærmere på den kognitive diamant og nogle af de redskaber, der knytter sig til det.

Man kan evt. læse 'Livet opleves indefra og ud' af Michael Neill eller

'Det selvhelbredende sind' af Mette Louise Holland.